Umag: Tamara, svi smo uz tebe!

Još jedna lijepa priča, u teškim životnim trenucima, odvila se na relaciji Umag-Buje-Poreč-Pula. Naša Tamara iz Umaga s nama je od 2011. godine, od samog početka provođenja aktivnosti u Bujama. Nakon hospitalizacije njene majke, Tamara je u kratkom roku morala napustiti svoj dom i rodni kraj.

Još jedna lijepa priča, u teškim životnim trenucima, odvila se na relaciji Umag-Buje-Poreč-Pula. Naša Tamara iz Umaga s nama je od 2011. godine, od samog početka provođenja aktivnosti u Bujama. Nakon hospitalizacije njene majke, Tamara je u kratkom roku morala napustiti svoj dom i rodni kraj. Dugogodišnji Tamarini obiteljski prijatelji iz Poreča, u suradnji s našom organizacijom, osigurali su im adekvatan smještaj u Puli te Tamara već pohađa naš boravak u Puli i uspješno se uklopila u novu sredinu.

Mi Buježi, danas smo je posjetili u Puli, izrazili joj podršku u njenoj novoj životnoj avanturi i donijeli poklone, a Tamara je bila jako sretna što nas vidi. Kako bi se Tamari unaprijedila kvaliteta života, radimo i na tome da joj osiguramo mjesto u organiziranom stanovanju. Tamara svi smo uz tebe i računaj na nas!

Skip to content