Poreč: Obilježili smo 15 godina djelovanja u lokalnoj zajednici

Napokon, nakon dvije pandemijske godine bez slavlja i druženja, uspjeli smo proslaviti naš jubilarni rođendan u krugu dragih prijatelja. Svi smo čekali taj dan s velikim nestrpljenjem, a pripreme su trajale gotovo cijeli prosinac. Trebalo je preurediti prostor i pripremiti kuhinju, planirati što će se pripremati za domjenak i planirati kupovinu namirnica za tako veliki broj ljudi. Vrlo bitne pripreme bile su oko pisanja govora i slanja pozivnica da ne bi zaboravili nekoga od naših brojnih prijatelja. Uz toliki rad i trud, danas možemo reći da smo jako zadovoljni na uspjehu proslave našeg rođendana, a ujedno i proslave jedne jako uspješne godine koju ćemo uskoro pustiti iza nas.

Osim naših prijatelja iz Pazina, Labina, Buja i Pule, našem rođendanskom slavlju prisustvovali su i predstavnici Grada Poreča i Zdravog grada Poreč, koji nas uvijek podržavaju. Kao šećer na kraju, ne smijemo zaboraviti naš trio svirača, Franka, Nanda i Enza koji se svaki put pobrinu da atmosfera bude vesela, raspjevana i nezaboravna svima. Uz velike zahvale svima koji su nam pomogli, mi se nadamo da će takvih rođendana biti još puno, i da ćemo ih opet proslaviti svi zajedno u pjesmi i veselju!

Uvertira ovoj proslavi bila je Adventska humanitarna utrka, koja je održana u subotu 17.12.2022., bez obzira na vremenske uvjete, a u organizaciji Grada Poreča u sklopu programa Advent Poreč- Avvento Parenzo i u suradnji s Atletskim klubom Maximvs. Ovom prilikom Porečani su se ponovno pokazali velikodušnima jer je odaziv bio iznad očekivanog, a organizacija odlična.

Osim u sportskoj disciplini, sudionici su mogli uživati u atraktivnoj stazi uz more i u učinjenom dobrom dijelu jer su sva prikupljena sredstva donirana Centru za inkluziju i podršku u zajednici Poreč. Prikupljenih 4.395,00 kuna, predao je osobno gradonačelnik Poreča Loris Peršurić na prigodnom božićnom slavlju u našem boravku. Hvala svima od svih nas!

Skip to content