Buje: Zajedničko druženje i sporsko-zabavni program obilježavanja Dana grožđa i 10 godina djelovanja

Već tradicionalno, 24.09.2021. u Bujama, obilježili smo Dane grožđa zajedničkim druženjem članova s intelektualnim teškoćama s područja Istre te sportsko-zabavnim sadržajima. Ove godine obilježena je i deseta godišnjica našega djelovanja na području Bujštine

Vrijedni suradnici i volonteri organizirali su prigodnu zakusku, druženje uz glazbu, sportske i zabavne igre na terenu NK Buje – CC Buie. Nakon igara pobjednicima su dodijeljene medalje koje su izradili naši članovi u Bujama, a potom i tradicionalna maneštra. Poseban gost ove godine bio je Kristijan Krastić poznatiji pod imenom Kiki Baloni koji je prisutne razveselio šarenim balonima.

U organizaciji ove manifestacije pomogli su nam članovi Udruge umirovljenika iz Buja kao i roditelji članova pripremivši izvrsne domaće kolače. Zajedno s lokalnom komunalnom tvrtkom Civitas dopremili smo stolove i klupe, a vinari s Bujštine donirali su nam grožđe koje se po završetku fešte podijelilo sudionicima na poklon.

Tradicionalno feštu je posjetio i s prisutnima se družio gradonačelnik Grada Buja gospodin Fabrizio Vižintin.

Ipak, osmjeh i zadovoljstvo sudionika te pripadnost lokalnoj zajednici najveće su nagrade, a ovim putem zahvaljujemo se svima na sudjelovanju, pomoći i podršci u realizaciji ovog događaja koji je za nas od velike važnosti.

Kako nam je bilo pogledajte u galeriji.

Skip to content