IDEAL – Vprašalnik za osebe, ki podpirajo osebe z motnjami v duševnem razvoju

IDEAL – Vprašalnik

IDEAL – Vprašalnik

 • Osnovni podatki
 • Uporaba digitalnih naprav
 • Uporaba digitalnih storitev in aplikacij
  • Vaše mnenje in izkušnje

  1. Osnovni podatki o osebah, ki jih podpirate (s katerimi delate, opravljate prostovoljno delo ali jim pomagate na kakršenkoli drugi način).

  1. 1. Ali delate z osebami z motnjami v duševnem razvoju?
  1. 2. S katero vrsto / skupino oseb z motnjami v duševnem razvoju pretežno delate?*
  1.3. Ali imajo osebe sa katerimi delate še druge motnje poleg motenj v duševnem razvoju?


  Ova aktivnost dio je projekta IDEAL (Improvement of Digital Skills of People with Intellectual Disabilities) kojim želimo osposobiti osoblje i volontere nevladinih organizacija koje pružaju podršku osobama s intelektualnim teškoćama za korištenje digitalnih tehnologija koje će osobe s invaliditetom koristiti u svakodnevnom životu radi povećanja njihove kvalitete života i njihovog uključivanja u zajednicu.

  Prijavitelj projekta (koordinator) je Centar za inkluziju i podršku u zajednici, a projektni partneri su Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama te IPAK Inštitut za simbolno analizo in razvoj informacijskih tehnologij iz Velenja, Slovenija. Trajanje projekta je 12 mjeseci s početkom od 01.03.2021, a provodi se u okviru Poziva na dostavu prijedloga za 2021. godinu za program Erasums+ – Ključna aktivnost 2 – Mala partnerstva (KA210) za područje obrazovanja odraslih, temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt s više korisnika u okviru programa ERASUM+ s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije. Projekt je sufinancirala Europska unija s ukupno odobrenim iznosom sredstava od 60.000 €.

  Pratite projekt IDEAL na društvenim mrežama!
  Ovaj sadržaj ostvaren je uz financijsku potporu Europske komisije i izražava isključivo stajalište autora i partnera te se Komisija ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njemu nalaze.


  Agencija za mobilnost i programe EU
  Hrvatska, 10000 Zagreb, Frankopanska 26
  www.mobilnost.hr
  Tel: +385 (0) 1 5556 498
  Fax: +385 (0) 1 5005 699
  e-mail: info@mobilnost.hr


  Centar za inkluziju
  Hrvatska, Pula, Ujevićeva 1
  www.centar-podrske.hr
  tel: +385 (0) 52 522 233
  e-mail: edu@centar-podrske.hr