IDEAL – Prijava na edukaciju – Slovenija

U okviru projekta IDEAL organizirati će se edukacija i sudjelovanje na konferenciji / stručnom skupu na temu pristupačnosti i korištenju digitalnih tehnologija osoba s intelektualnim teškoćama, koje će se održati u Sloveniji od nedjelje 26/02/2023 do utorka 28/02/2023. Prijaviti se možete putem naših mrežnih stranica. Broj mjesta je ograničen na 20 osoba iz Hrvatske, a prednost u prijavi imaju sudionici pilotske edukacije i osoblje partnera koje radi na projektu.

IDEAL – prijava za studijsko putovanje / prijava na študijsko potovanje

IDEAL – prijava za studijsko putovanje / prijava na študijsko potovanje

  • Uvjeti sudjelovanja / Pogoji za sudelovanje
  • Osobni podaci / Osebni podatki

Uvjeti sudjelovanja na edukaciji (studijskom putovanju) projekta IDEAL / Pogoji za sudelovanje v izobraževanju (študijsko potovanje) projekta IDEAL: Slovenija – Velenje – 26.-.28.02.2023.


Pružate li podršku osobama s intelektualnim teškoćama? Aktivni ste u organizaciji civilnoga društva? / Ali pomagate osebam z motnjami v duševnem razvoju? Ali ste aktivni v organizaciji civilne družbe?

U okviru projekta IDEAL planiramo organizirati, u Sloveniji od nedjelje 26/02/2023 do utorka 28/02/2023, edukaciju i sudjelovanje na konferenciji / stručnom skupu na temu pristupačnosti i korištenju digitalnih tehnologija osoba s intelektualnim teškoćama.

Polazak je planiran za grupu iz Istre vozilima partnera, dok ovisno o prijavi sudionika (broj polaznika i mjesto) iz središnje Hrvatske dogovoriti će se optimalan način prijevoza. Smještaj za sve polaznike planiran je u okviru kompleksa Hotel Burger Veniše, a smještaj je baziran na polupansionu.

Broj mjesta je ograničen na 20 osoba iz Hrvatske, a prednost u prijavi imaju sudionici pilotske edukacije i osoblje partnera koje radi na projektu.

Želim sudjelovati na edukaciji (Slovenija). / Rad bi sodeloval v izobraževanju (Slovenija).


Ova aktivnost dio je projekta IDEAL (Improvement of Digital Skills of People with Intellectual Disabilities) kojim želimo osposobiti osoblje i volontere nevladinih organizacija koje pružaju podršku osobama s intelektualnim teškoćama za korištenje digitalnih tehnologija koje će osobe s invaliditetom koristiti u svakodnevnom životu radi povećanja njihove kvalitete života i njihovog uključivanja u zajednicu.

Prijavitelj projekta (koordinator) je Centar za inkluziju i podršku u zajednici, a projektni partneri su Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama te IPAK Inštitut za simbolno analizo in razvoj informacijskih tehnologij iz Velenja, Slovenija. Trajanje projekta je 12 mjeseci s početkom od 01.03.2021, a provodi se u okviru Poziva na dostavu prijedloga za 2021. godinu za program Erasums+ – Ključna aktivnost 2 – Mala partnerstva (KA210) za područje obrazovanja odraslih, temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt s više korisnika u okviru programa ERASUM+ s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije. Projekt je sufinancirala Europska unija s ukupno odobrenim iznosom sredstava od 60.000 €.

Pratite projekt IDEAL na društvenim mrežama!
Ovaj sadržaj ostvaren je uz financijsku potporu Europske komisije i izražava isključivo stajalište autora i partnera te se Komisija ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njemu nalaze.


Agencija za mobilnost i programe EU
Hrvatska, 10000 Zagreb, Frankopanska 26
www.mobilnost.hr
Tel: +385 (0) 1 5556 498
Fax: +385 (0) 1 5005 699
e-mail: info@mobilnost.hr


Centar za inkluziju
Hrvatska, Pula, Ujevićeva 1
www.centar-podrske.hr
tel: +385 (0) 52 522 233
e-mail: edu@centar-podrske.hr